Skogkurs med fokus på ettersøk

Skogkurs har i mai fokus på ettersøk. Det er viktig at ettersøkspersonell og jegere har kunnskap og fokus på å gjennomføre gode ettersøk. I den forbindelse arrangerer Skogkurs et seminar om ettersøk på hjortevilt og villsvin 2–3 juni og et 3 dagers kurs i ettersøk på klauvvilt 4–6 juni. 

Seminaret vil omhandle ettersøk på hjorte­vilt fra lunsj 2 juni til lunsj 3 juni. Ettermiddagen 3 juni er det en bolk med ettersøk på Villsvin. Foredragsholderen er ruti­nerte etter­søk­s­je­gere og dyktige fagfolk. Vi har stor tro på at dette vil bli et godt og innholds­rikt seminar, med mye faglig påfyll og en fin arena for nett­verks­byg­ging og erfaringsutveksling. 

Vi fort­setter med ettersøk i pinse helga og arran­gerer et 3 dagers ettersøk på elg, hjort og rådyr i kommunal og privat regi 4–6 juni! På dette kurset er det mer fokus på bruk av hund ved ettersøk. Det er fokus på valg av hund, og trening av hund. På dette kurset har vi i tillegg til våre instruk­tører med oss meget dyktige instruk­tører og etter­søk­s­je­gere fra inn- og utland. Det er kun 20 plasser på dette kurset, Det er plass til 10 delta­gere med hund, og 10 delta­gere uten hund.

Publisert
Kategorisert som Nyheter