Hvordan håndtere stress og konflikter i hverdagen som viltforvaltere? Bli med på webinar om dette 21. september.
Mange viltforvaltere sitter alene i jobben sin og opplever stress og konflikter knyttet til arbeidsoppgavene. Over tid så tærer dette på selv den tøffeste viltforvalter. Vi mottar noen telefoner om dette temaet hvert år, og har derfor bestemt oss for at dette er et tema vi må løfte fram!
Vi er så heldige at vi har fått med oss Ingrid Sætersmoen til å snakke om dette. Ingrid er fastlege og spesialist i allmennmedisin med videreutdannelse innen kognitiv terapi. Ingrid har jobbet ni år som fastlege, og ett år som lege i spesialisering i psykiatri ved DPS. I tillegg er Ingrid elgjeger, grunneier og engasjert i viltforvalnting, så hun kjenner til utfordringene som viltforvaltere sitter med.
Program
- Velkommen og innledning, Øyvind Juliussen, Skogkurs
- «Hvordan håndtere stress og konflikter i hverdagen» ved Ingrid Sætersmoen, lege.
- Hvor stort bør et vald være for at man kan drive god forvaltning? ved Ida Aamold Nesset, Hitra kommune.
Et interessant spørsmål; hvor går egentlig skille mellom hvor stort bør et forvaltningsområde være for å drive god forvaltning versus om fokuset ligger på muligheten for å drive jaktutøvelse. - Oppsummering og avslutning.
Det vil bli anledning til å stille spørsmål under webinaret via chat.
-
Øyvind Juliussen
Øyvind er utdannet forstkandidat fra NMBU Ås. Han er ansvarlig for jakt, vilt og utmark ved Skogkurs. Han har et stort engasjement for ettersøk og dyrevelferd. Han jobber aktivt med fallvilt i to kommuner i Innlandet. Juliussen har en stor lidenskap for trening og bruk av ettersøkshunder, og er også ettersøksdommer. Han har tidligere jobbet som skogbrukssjef og viltforvalter fra 2008 – 2020 med ansvar for fallviltgruppe og kommunalt fellingslag for store rovdyr.