Elgjakta står for døren! For mange av oss er elgjakta årets høydepunkt, men hvordan håndtere kjøttet riktig? Få tips i podcasten.
Øyvind Juliussen som jobber med jakt og vilt på Skogkurs, har tatt turen til et av landets største viltmottak som ligger i Bergeberget i Innlandet. De har tatt en prat om hvordan vi best kan ta vare på det gode viltkjøttet.
I denne podcasten får du svar på disse spørsmålene:
- Hva er rimelig tid på å få ut vomma?
- Når er det lurt å flå opp nakken?
- Hvorfor er det viktigere å ha rent kjøtt i dag enn før i tiden?
Øyvind er på besøk hos Per Langdalen og Ida Hogstad Bentsen i Bergeberget.
Podcast varighet: 16 min.
Elgjakta er naturopplevelser, spenning og kameratskap i tillegg er det mye godt kjøtt. Skitt jakt!





-
Øyvind Juliussen
-
Dagh Bakka