Tips til hvordan håndtere kjøttet i jakta – podcast

Elgjakta står for døren! For mange av oss er elgjakta årets høydepunkt, men hvordan håndtere kjøttet riktig? Få tips i podcasten.

Øyvind Juliussen som jobber med jakt og vilt på Skogkurs, har tatt turen til et av landets største vilt­mottak som ligger i Bergeberget i Innlandet. De har tatt en prat om hvordan vi best kan ta vare på det gode viltkjøttet.

I denne podcasten får du svar på disse spørs­må­lene:
- Hva er rimelig tid på å få ut vomma?
- Når er det lurt å flå opp nakken?
- Hvorfor er det vikti­gere å ha rent kjøtt i dag enn før i tiden?

Øyvind er på besøk hos Per Langdalen og Ida Hogstad Bentsen i Bergeberget.
Podcast varighet: 16 min.


Elgjakta er natur­opp­le­velser, spen­ning og kame­rat­skap i tillegg er det mye godt kjøtt. Skitt jakt!