Bygging av skogsbilvei. viser maskin, stein til bruk i veien og rør.

Fagsamling vei 2021 i Kristiansand

Hold av 17 – 18 november til årets viktigste veisam­ling. Fagsamling vei er et forum for faglig utvik­ling og formid­ling av kompe­tanse innen forvalt­ning, plan­leg­ging, bygging og orga­ni­se­ring av skog­bru­kets infrastruktur.

Skogkurs arran­gerer samlingen med støtte fra Mat og Landbruksdepartementet og Landbruksdirektoratet.

Sted

Vi kommer tilbake til hotellet vi skal oppholde oss på. Vi vil uansett sikre en loka­sjon med god plass, og vi kan samle mange folk selv om det frem­deles er restrik­sjoner med hensyn til smittevern.

Korona

På grunn av korona-viruset må vi sette et forbe­hold om å kunne fast­sette maks delta­ger­an­tall og over­nat­tende og i verste tilfelle avlyse samlingen. Vi vil rette oss til enhver tid gjel­dende regler og retningslinjer.

Vi vil tilby live-stre­aming av fagsam­lin­gens første dag. Denne løsningen lar seg dess­verre ikke gjøre for felt-dagen. For fagsam­lin­gens første dag må du velge alter­na­tivet «webinar» ved påmelding.

Vi håper at mange vil møte opp fysisk, men vi ha forstå­else for skepsis til store folke­mengder, utford­ringer med kollek­tiv­trans­port og kanskje redu­serte budsjetter.

Påmelding

Påmelding vil skje via chekin.no («kurset» blir etter­hvert søkbart), påmel­dingen åpner 15. september og lenke vil da bli tilgjenge­lig­gjort på «kurs-beskri­velsen» og på en oppda­tert nyhetssak på Skogkurs.no.

Skogfag-studenter vil bli tilbutt fagsam­lingen til rabat­terte priser, mer om dette senere:

Priser for ulike tilbud for samlingen vil vi komme tilbake til etter tilbud fra hotellet.


Se program for fore­lø­pige temaer som blir belyst under samlingen:

Onsdag 17 november skal vi ha teoridag ved hotellet.

Torsdag 18 november skal vi en tur ut. Program og reise­rute kommer (programmet blir formet av innholdet på teori­dagen). Avreise kl. 8, hjem­reise kl. 15.

Endringer vil forekomme!

ARKIV

FAGOMRÅDER