Nyansatte i Skogkurs

Skogkurs vokser og noen har sluttet, derfor har vi hatt rekrut­te­ring til flere stil­linger i det siste. Vi har ansatt tre personer i de nye stil­lin­gene vi lyste ut i sommer, og gleder oss til å ønske våre nye medar­bei­dere velkommen. Du kan bli litt bedre kjent med dem her.

Runa Elisabeth Skyrud (50) er ansatt som senior prosjekt­leder og skal jobbe med skjøtsel, miljø og samfunn. Hun kommer fra stil­lingen som sektor­leder plan, teknikk og miljø i Engerdal kommune.
Runa har lang og variert fartstid innen skog­bruk og miljø­for­valt­ning, og er utdannet innen utmarks­for­valt­ning, lektor og har master i ledelse og master i skog­bruk.
Hun starter hos Skogkurs 21. oktober.

Bjørn Lybæk (57) er ansatt i stil­lingen som skal jobbe med steds­til­passet skog­bruk. Han er Skogsjef i Stangeskovene AS, og har erfa­ring fra både offentlig og privat sektor innen skog- og utmarks­for­valt­ning. Bjørn har utdan­ning innen skogfag- og utmarks­for­valt­ning på Høgskolen i Gjøvik.
Han begynner hos Skogkurs 1. januar 2025.

Morten Sangvik (51) er ansatt i Lære med skogen og skal være med å utvikle under­vis­ningsopp­legget inn mot skoler. Han er i dag senior­kon­su­lent for NTNU Gjøvik, der han jobber med infor­ma­sjon, viten­ska­pelig jour­na­lis­tikk, utvik­lings­ar­beid, kurs og undervisning. 

Morten har utdan­ning innen manus-og tekst­for­fatter og friluftsliv.
Han begynner hos Skogkurs 1. januar 2025.


ARKIV

FAGOMRÅDER