Hvordan forbe­rede seg til jakta?

Snart er jakta her, er du forbe­redt? Det er nå du legger grunn­laget for at opple­velsen til høsten blir best mulig. Se eller hør hvordan gjengen på jakt, vilt og utmark forbe­reder seg i Skogkurs-podden.

Foto og redi­ge­ring: May-Sylvi Skinnerlien

I episoden hører du Frida Skovdahl Hovland, Dagh Bakka, Øystein Syversen og Øyvind Juliussen som alle jobber med jakt, vilt og utmark på Skogkurs. De snakker sammen om hvordan du best mulig forbe­reder det tekniske, hund og deg selv til jakta.

Video


Denne gangen kan du også se sending av innspillingen.

Neste kurs
Vi arran­gerer kurs i jakt­le­delse, felt­kon­troll av hjorte­vilt­kjøtt, ettersøk, fored­ling av hjorte­vilt­kjøtt og jakt på villsvin.

Se de neste kursene på våre nett­sider https://skogkurs.no/kurs/

  • Øyvind Juliussen

    Øyvind Juliussen

    Øyvind er utdannet forst­kan­didat fra NMBU Ås. Han er ansvarlig for jakt, vilt og utmark ved Skogkurs. Han har jobbet som skog­bruks­sjef og vilt­for­valter fra 2008 – 2020 med ansvar for fall­vilt­gruppe og kommu­nalt fellingslag for store rovdyr.

  • Dagh Bakka

    Dagh er utdannet skog- og utmarks­tek­niker fra Evenstad og vilt­mäster fra Öster Malma. Han jobber med kursene felt­kon­troll av hjorte­vilt­kjøtt, lokal fored­ling av hjorte­vilt­kjøtt, jakt­le­delse, utmark som næring, ettersøk videre­gå­ende, ettersøk av hjorte­vilt og GPS – hunde­peil. Dagh har også jobbet mange år som utmarksforvalter.

  • Frida Skovdahl Hovland

    Frida Skovdahl Hovland

  • Øystein Syversen

    Øystein Syversen

    Øystein bidrar teknisk, admi­ni­stra­tivt og faglig på kurs, seminarer/webinarer og fagsam­linger. Han har bred erfa­ring fra fugle­hund­mil­jøet og er både små- og storviltjeger.

ARKIV

FAGOMRÅDER